Organisatie

Huiswerkbegeleiding ... die taak nemen wij over!

Het Atlant College is een huiswerk- en studiebegeleidingsinstituut, centraal gelegen aan de Tengnagelshoek 10, vlakbij de middelbare scholen van Zutphen en is elke schoolmiddag open van 13:00 tot 18:00 uur.

Wij garanderen een goede individuele begeleiding van elke leerling, waarbij het bevorderen van motivatie en zelfvertrouwen net zo belangrijk is als de ondersteuning met kennis en kunde.

Een team van ervaren en goed gemotiveerde begeleiders zullen hun vakkennis met plezier overdragen aan de leerlingen.
Samen stellen we weekplannen op, waardoor de tijd op ons instituut zo optimaal mogelijk wordt benut en het huiswerk goed en op tijd wordt gemaakt.

De ruimte waarin de leerlingen werken heeft een rustgevende uitstraling, waardoor de leerlingen in alle stilte aan de slag kunnen.
Om de rust en kwaliteit te garanderen heeft het Atlant College ervoor gekozen om kleinschalig te zijn en kunnen er maximaal 7 leerlingen in een lokaal aan het werk.

Het Atlant College houdt de ouders van de leerlingen maandelijks op de hoogte van de vorderingen, die bijgehouden worden in een volgsysteem en geeft tijdig aan of bijstelling van de begeleiding nodig is.