Medewerkers

Hieronder stelt ieder teamlid zich aan u voor. 

Marja Jaspers Focks

Marja Jaspers Focks

-  Hoofd Atlant College  -

De afgelopen 10 jaar heb ik de leiding over het Atlant College. Ik voer de eerste gesprekken met ouders en leerlingen. Daarbij komt naar voren hoe het samen werken gaat tussen het Atlant College en de leerling. Ook de belangrijke rol van de ouders komt ter sprake. Daarnaast begeleid ik vier middagen in de week een groep leerlingen.

Loes Wisselink

Loes Wisselink

-  Huiswerkbegeleidster - Bijlesdocente  -

Na mijn opleiding tot onderwijsdeskundige geef ik sinds 1989 huiswerkbegeleiding en bijlessen aan leerlingen van het voortgezet onderwijs. Dit heb ik gedaan ik in verschillende plaatsen en vanaf 2002 ook bij het Atlant College

Peter Jaspers Focks

Peter Jaspers Focks

- Huiswerkbegeleider - Bijlesdocent  -

In 2008 ben ik begonnen bijlessen te geven bij het Atlant College. Eerst bij onderbouw leerlingen maar al snel kwamen de bovenbouwers aan de beurt. Ook heb ik geleidelijk aan de begeleiding opgepakt.

Roon Jonker

Roon Jonker

-  Bijlesdocent  -

Bij het Atlant College verzorg ik bijlessen in economie, wiskunde, natuur- en scheikunde. Ook biologie, geschiedenis en aardrijkskunde behoren tot mijn pakket.

Ria Brummelman

Ria Brummelman

 - Bijlesdocente, gespecialiseerd in hulp bij taalproblemen, dyslexie - 

 

Iedere leerling is uniek. Bij het Atlant College weet men dat: iedere leerling wordt er echt gezien. Dat spreekt mij aan en het is een van de redenen waarom ik als docente Nederlands met veel plezier ook taalonderwijs geef aan leerlingen bij Atlant.

Marja de Jong

Marja de Jong

-  Bijlesdocente individuele begeleiding  -

Mijn taak bij het Atlant College bestaat uit het geven van bijlessen in de taal-vakken Daarnaast geef ik begeleiding aan een groep leerlingen die een extra steun in de rug nodig heeft.

Anita Maas

Anita Maas

 

Bijlesdocente

Leerlingen helpen om de lesstof te begrijpen en plezier in leren te krijgen, is mooi om te doen. De vakken waarin ik bij Atlant College bijles geef zijn met name wiskunde, biologie en scheikunde. Ook help ik leerlingen met planning en studievaardigheden.