Wie zijn wij?

Het Atlant College is een huiswerk- en studiebegeleidingsinstituut, centraal gelegen vlakbij de middelbare scholen van Zutphen en is elke schoolmiddag open van 13:00 tot 18:00 uur. 

Het Atlant College garandeert een goede individuele begeleiding van elke leerling, waarbij het bevorderen van motivatie en zelfvertrouwen net zo belangrijk is als de ondersteuning met kennis en kunde.

Een team van ervaren en gemotiveerde docenten zullen hun vakkennis met plezier overdragen aan de leerlingen. Samen met de leerlingen maken we weekplannen die er voor zorgen dat de leerling de tijd op ons instituut en thuis zo optimaal mogelijk benut en het huiswerk goed en op tijd maakt.

De ruimte waarin de leerlingen werken heeft een rustgevende uitstraling, waardoor de leerlingen in alle stilte aan de slag kunnen. Om de rust en kwaliteit te garanderen heeft het Atlant College ervoor gekozen om kleinschalig te zijn en kunnen er maximaal 7 leerlingen in een lokaal aan het werk.

Het Atlant College houdt de ouders van de leerlingen regelmatig op de hoogte van de vorderingen van de leerlingen. Deze vorderingen worden bijgehouden in een volgsysteem. In dit persoonlijk contact wordt ook besproken of een   bijstelling van de begeleiding nodig is.

Medewerkers

Het Atlant College heeft op dit moment 9 medewerkers in dienst. Alle medewerkers stellen zich hier aan u voor.

Organisatie

Lees hier meer over de organisatie van hetr Atlant College.

Werkwijze

Het Atlant College hecht veel waarde aan haar wijze van werken. Vanuit onze filosofie is deze werkwijze tot stand gekomen. 

Filosofie

We geloven dat ruimte, rust en regelmaat essentieel is om te komen tot een goed resultaat. Dit zien we als het startpunt.

Ervaringen van scholieren

We hebben scholieren gevraagd wat ze van de huiswerkbegeleiding van het Atlant college vonden en wat ze geleerd hebben.

Ervaringen van ouders

Wat vinden ouders van de huiswerkbegeleiding, studiebegeleiding, bijles en examentraining van het Atlant College? 

Vacatures

Gezocht: Bijlesdocent economie,maatschappijleer, wiskunde bovenbouw Havo/VWO