Studietraining Zutphen

Bij onze studietraining(studiebegeleiding) in Zutphen gaat de aandacht uit naar het ‘leren leren’, naar het plannen en naar het efficiënter werken. Door het aanleren van een juiste studiemethode kan de leerling in een beter studieritme komen. Dit traject van coachen van de leerling is zeer effectief gebleken.

Studietraining met een personal coach

Onze coaches stellen samen met de leerling een planning op, kijken naar het aanbrengen van structuur en naar het verbeteren van de resultaten. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan persoonlijke groei. Maar misschien wel het meest belangrijk is dat we ernaar streven dat de leerling het plezier krijgt en houdt in het leren. Want leren is leuk!

Aandacht voor zelfvertrouwen

Belangrijk bij onze studietraining in Zutphen, ook wel studiebegeleiding genoemd, is de aandacht voor het geven van zelfvertrouwen. Hierdoor kan de leerling na verloop van tijd weer op eigen benen staan en de studie succesvol afronden.

Onze werkwijze van studietraining

Hier vindt u onze werkwijze van studietraining Zutphen uitvoerig beschreven.

 

Overige diensten

Bijles Zutphen  -  Huiswerkbegeleiding Zutphen  -  Examentraining Zutphen

Wat onderscheidt ons?

We gaan samen op zoek. Waar liggen de problemen? Waar gaan we aan werken?
Is het het leren? Ligt het aan het plannen? Ontbreekt het je aan kennis en kunde? Met een gedegen plan werken we zo samen aan jouw toekomst. En dat alles met ruimte, rust en regelmaat. Dat maakt ons samen goed!

Wat levert het op?

Je krijgt bij ons de nodige  kennis, structuur en zelfdiscipline mee naar huis om op steeds verder te kunnen, ook zonder onze hulp. Dat is waar wij naar streven. Want  jij gaat het uiteindelijk zelf maken! Wij geven daarbij het steuntje en duwtje in de rug.