Onze diensten

Wij bieden als huiswerkbegeleidingsinstituut van Zutphen verschillende diensten aan. U kunt bij ons terecht voor zowel huiswerkbegeleiding, studietraining, bijles als examentraining. Hieronder vindt u verwijzingen naar de pagina's waarop iedere dienst wordt toegelicht.

Bijles Zutphen

We geven bijles in Zutphen in vrijwel alle vakken van de middelbare school. Voor leerlingen van VMBO/MAVO, HAVO en VWO.

Huiswerkbegeleiding Zutphen

Al vele jaren begeleiden we jongeren bij het maken van het huiswerk te Zutphen. Met ruimte, rust en regelmaat boeken we al jaren resultaat! 

Studietraining Zutphen

Het leren plannen en indelen van huiswerk, het optimaliseren van de motivatie en het verbeteren van de manier van studeren vormen de kern van onze studiebegeleiding

Examentraining Zutphen

Examentraining houdt in: het geven van training aan eindexamenkandidaten van alle vormen van voortgezet onderwijs o.a. door middel van het doornemen van examenopgaven van voorgaande jaren.

Het geven van examentraining aan eindexamenkandidaten van alle vormen van 
 
 
 
voortgezet onderwijs o.a. door middel van 
 
 
 
het doornemen van examenopgaven van 
 
 
 
voorgaande jaren.

Wat onderscheidt ons?

We gaan samen op zoek. Waar liggen de problemen? Waar gaan we aan werken?
Is het het leren? Ligt het aan het plannen? Ontbreekt het je aan kennis en kunde? Met een gedegen plan werken we zo samen aan jouw toekomst. En dat alles met ruimte, rust en regelmaat. Dat maakt ons samen goed!

Wat levert het op?

Je krijgt bij ons de nodige  kennis, structuur en zelfdiscipline mee naar huis om op steeds verder te kunnen, ook zonder onze hulp. Dat is waar wij naar streven. Want  jij gaat het uiteindelijk zelf maken! Wij geven daarbij het steuntje en duwtje in de rug.